Weypils-Åsen 16, Udsholt, 3230 Græsted

Liebhaversommerhus med skøn beliggenhed

Velkommen til Weypils-Åsen 16 i det idylliske Udsholt.

Dette smukke sommerhus kombinerer en perfekt blanding af moderne design og traditionel charme og byder på en oplevelse af luksus og komfort.

Det 160 m2 store sommerhus imponerer med sin rummelige indretning og høje kvalitet af materialer. Ved indgangen mødes du af en fordelingsgang som leder en direkte mod et imponerende stort køkkenalrum, perfekt til samvær og hyggelige middage med familie og venner. De to stilfulde badeværelser sikrer praktiske faciliteter til alle beboere.

Med hele fem veludstyrede værelser er der rigelig plads til overnatning, hvilket gør dette sommerhus ideelt til både store familier og gruppeophold. Uanset om det er afslapning eller underholdning, der er på dagsordenen, kan man nyde den store træterrasse, der indbyder til solrige eftermiddage og hyggelige aftener under stjernerne.

Udenfor finder man en skøn grund, der indbyder til leg og afslapning. Det tilhørende vildmarksbad og saunatønde tilføjer en ekstra dimension af velvære og luksus, hvor man kan slappe af og nyde naturens skønhed i fulde drag.

Beliggende tæt på Udsholt Strand og Gildeleje, tilbyder dette sommerhus en unik mulighed for at nyde det bedste af kystlivet. Udsholt Strand, med sine brede sandstrande og rolige farvande, er et paradis for strandentusiaster og vandsportselskere.

Gildeleje, kendt for sin charmerende fiskerihavn og lokale specialiteter, er et skatkammer af kulturelle oplevelser og gastronomiske eventyr. Her kan man udforske lokale markeder, nyde friskfanget fisk på en af de hyggelige restauranter eller blot slentre langs havnen og indsnuse den maritime stemning.

Området byder også på fantastiske naturoplevelser med smukke skove og grønne områder, perfekte til vandre- og cykelture. Med sin beliggenhed tæt på både strand og skov er Weypils-Åsen 16 det ideelle udgangspunkt for uforglemmelige ferieoplevelser i hjertet af naturen.

Sommerhuset udlejes i dag via Landfolk med et stort afkast til følge. Denne kontrakt kan medfølge ejendommen hvis det ønskes.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.